IBM Partner of the Year 2017

SYGAIN ERBJUDER ANALYSTJÄNSTER OCH LÖSNINGAR FÖR ÖKAT VERKSAMHETSRESULTAT

Ledande leverantörer som IBM och Box m.fl har valt SYGAIN som kompetenspartner och auktoriserad återförsäljare med uppdraget att möjliggöra för organisationer att arbeta mer analytiskt, såväl som säkrare, med affärskritiskt data. Våra kunder finns inom alla branscher, privat sektor, myndigheter, kommun och landsting.
 

Vårt erbjudande och värdeskapande för kund:

" Vi som kunder är väldigt nöjda med SYGAIN – det känns väldigt tryggt och är till stor hjälp för oss, eftersom ni inte bara supportar programmet utan även användare utifrån behov. Fantastiskt engagemang. Det har jag aldrig varit med om förut! "

" Det är mycket bra att vi i SYGAIN återigen har fått en kontakt i Sverige för IBM SPSS! Förutom support på svenska får vi även viss kostnadsfri utbildning. ”  

SYGAIN erbjuder effektiva och realistiska lösningar på både små och stora affärsproblem, och ska uppfattas som den naturliga IBM och Box partnern för organisationer att använda i sin analytiska resa och utveckling. SYGAIN tillhandahåller lösningar som skapar processeffektivitet och nya insikter ur kundens data.

IBM Analytics IBM Box

SYGAIN växer!!
Vi välkomnar Peter Blidén som analytiker
Peter har en gedigen analytisk erfarenhet av att leverera analysresultat lätta att omsätta i operativa aktiviteter som skapar kundvärde. Peters branschkunskap från bl.a. bank, finans, försäkring och telekom är ännu ett led i SYGAIN:s ambition att erbjuda kompetens av absolut toppnivå för våra kunders analytiska utveckling och ge konkurrensfördelar.

 

Fredrik Thano och Niklas Kruse vid prisutdelningen Fredrik Thano och Niklas Kruse vid prisutdelningen

SYGAIN = IBM Partner of the Year 2017

"Ett kvitto på att kundfokus, engagemang, och att skapa stort kundvärde ger resultat! Stort tack till våra kunder, kompetenta medarbetare och samarbetspartners!" 

Niklas Kruse och Fredrik Thano 13 sep -17


 

Extrainsatt tillfälle 7 nov!
SYGAIN & IBM bjuder in till kostnadsfri workshop i analystekniker den 5, 14, 27 sep samt 7 nov kl 08.30-13.00. Plats: IBM, Kista
Du får möjlighet att tillsammans med Gunilla Rudander och Karl Wahlin lära dig nya tekniker inom analys, laborera själv, samt få möjlighet att ställa frågor och diskutera. Vi bjuder på frukost och lättare lunch.

För mer info och att anmäla sig
 

SYGAIN växer!!
Vi välkomnar Tina Olsén, som ansvarig för SYGAIN Recruitment 
Vi kan därmed erbjuda spetskompetens för rekrytering av analytiker/BI och tillgodose våra kunders kompetensbehov. Satsningen är ett led i vår ambition möjliggöra absolut toppnivå för våra kunders analytiska utveckling, konkurrensfördelar, och bidra till ökat verksamhetsresultat.

Läs mer om Tina och vårt erbjudande här
 

Sygain ställde ut som kompetenspartner och återförsäljare för Box på Framtidens IT-arbetsplats

Många är osäkra på säkerhetsaspekterna vid övergång till molntjänster. Box erbjuder ett effektivt verktyg för att hantera och dela information, både internt och externt, med avancerad säkerhet, kontroll och full spårbarhet.

Ta även del av våra lärdomar från konferensen

 

Gartner: Magic Quadrant for Data Science Platforms
IBM SPSS får återigen betyget "Ledare" inom avancerad analys  

SPSS Statistics/Modeler är ledare där motiveringen bl.a. är den höga användarvänligheten, stor användarbas, innovation som t.ex. integrera öppen källkod R, Python och Spark, hög flexibilitet samtidigt som möjligheten till kodning som tillval.

Läs Gartners rapport här

Anmäl er till SYGAIN:s kostnadsfria SPSS webinarier under våren
Syftet med webinarierna är att ge input hur ni kan arbeta effektivare med de investeringar som ni redan har gjort inom IBM SPSS

För mer info och att anmäla sig

 

SYGAIN växer
Vi välkomnar Karl Wahlin, doktor i statistik, som utbildningsansvarig för SYGAIN Academy 
Vi kan nu erbjuda coachning inom dataanalys och utbildning inom statistik för icke-statistiker. Satsningen är ett led i vår ambition att göra analysen tillgänglig för fler, samt möjliggöra absolut toppnivå för våra kunders kompetensutveckling och bidra till ökat verksamhetsresultat.
Läs mer om Karl och våra program här

 

Ta tillfället att medverka på årets IBM event och träffa SYGAIN på plats.  
Se agenda och anmälan

 

IBM® Watson Analytics och SPSS 
Se videon där IBM och SYGAIN visar hur man genom att kombinera enkelheten i Watson Analytics med kraften i SPSS säkerställer att alla nivåer av komplexitet i analyser kan hanteras 


 

Hitta nya insikter i enkätsvar
Missade du IBM & SYGAINS webinarieden 11 maj?
Med IBM SPSS kan du på ett effektivare sätt följa upp och analysera enkätdata och nå nya insikter över hur tex servicen kan förbättras för kommunens invånare inom olika verksamhetsområden.
 
Inspelningarna visar hur en process kan se ut för att sammanställa dina enkätsvar på ett enkelt och effektivt sätt i tabellform, hur du kan dyka djupare och hitta intressanta skillnader som gömmer sig i dina grupperingar samt hur man kan förbättra datakvaliteten från de inhämtade enkätsvaren. 


 

SYGAIN och Arrow ECS Education i strategiskt samarbetsavtal
Arrow ECS Education är Global Training Provider till IBM. SYGAIN kan därmed erbjuda våra kunder alla IBM:s officiella kurser inom området Business Analytics, samt inom IBM:s alla övriga teknikområden. Arrow ECS Education har över 25-års erfarenhet av IBM-utbildning och genom vår relation stärker vi ytterligare SYGAINS position som återförsäljare och som en viktig mervärdesleverantör för dig som kund. Se utbildningserbjudande
 

Kommunpaketet
Analytisk SPSS-paketering specifikt framtagen för kommuner  

Enkelt att komma igång, visuellt och användarvänligt. Steget att börja arbeta mer analytiskt är mindre än du tror.
Läs mer om kommunpaketet

 

IBM® Watson Analytics
Kognitiv analys genom molnbaserad tjänst - ger dig fördelarna med avancerad analys utan komplexiteten

Guidad datautforskning, automatiserad prediktiv analys och möjliggör enkelt skapande av dashboards och infographics. Du kan få svar och nya insikter för att göra säkra beslut på minuter - helt på egen hand.
Lär dig mer om Watson Analytics

Läs hela inlägget »