Skip to content

Sygain
Analytics

SYGAIN är ett företag lokaliserat i Stockholm och Örebro. Vi startade med ambitionen att göra analys tillgänglig för det stora flertalet, oavsett om du är expert, t ex statistiker, eller arbetar med analys och informationshantering som en del av ditt arbete.
Det fanns hos oss en önskan om att erbjuda kostnadseffektiva, enkla och realistiska lösningar på både små och stora verksamhets- och affärsproblem, och uppfattas som den naturliga partnern för organisationer att använda i sin analytiska resa och utveckling.
Med detta sagt blev det ett naturligt steg för oss att inleda ett samarbete med bl.a. IBM, SAS Institute och Stata. Med en stark portfölj inom analys – kombinerat med ledande och innovativa lösningar som AI, ser vi en stor potential att hjälpa kunden att arbeta både effektivare men också nå nya insikter ur sina data.

Det värde vi vill skapa för våra kunder är utöver mjukvaran, att vara en effektiv partner i hela kundlivscykeln från första kontakt och rätt behov tillfredsställt, till ett användande som skapar högsta möjliga värde. Konkret handlar det om en kvalitativ och hög tillgänglighet till SYGAIN oavsett ärende. Kunden får även en snabb och effektiv tillgång till våra specialister inom mjukvara, konsulttjänster, utbildning, vid behov.

Fredrik Thano
Affärsutveckling & Partner

Fredrik har utbildning/examen från Örebro Universitet, med en magister i Företagsekonomi och kandidat i Kulturgeografi. Han har över 15 års erfarenhet av IT-branschen där han arbetat med ledande företag inom bl.a analys och beslutsstöd.  

Karl Wahlin
Utbildning/Konsultansvarig

Karl har utbildning/examen från Linköpings Universitet och är doktor i Statistik. Han har tidigare arbetat som universitetslektor i statistik vid Linköpings universitet och senior biostatistiker vid Karolinska Institutet. Har mottagit flera pedagogiska utmärkelser och författare till statistisk facklitteratur regelbundet medförfattare till vetenskapliga artiklar.